قهوه اسپرسو خواص بسیاری دارد که در این بخش به مهمترین آن ها پرداخته ایم:

۱- افزایش عملکرد زمان ورزش

تحقیقات نشان داده است که کافئین بر بیشتر شدن عملکرد در ورزش تاثیرگذار است. کافئین می تواند عملکرد استقامتی بدن انسان در ورزش هایی مانند دو، شنا و دوچرخه سواری را تقویت کند. همچنین می تواند به بازیابی توان شما پس از انجام تمرینات کمک کند. زمان مطلوب برای مصرف کافئین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه پیش از شروع ورزش است، با اینکه گاهی افزایش کارایی در همان ۱۵ دقیقه اول آشکار می شود. به یاد داشته باشید که کافئین از میزان کم به متوسط مؤثر واقع می شود (حدود ۳ تا ۶ میلی گرم کافئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن) و فواید بیشتری در میزان بالا (۹ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم) فراهم نمیکند.

۲- پیشگیری از ابتلا به سرطان

قهوه برشته شده تیره به داشتن انواع آنتی اکسیدان ها شهرت بسیار دارد. جهت فهم منبع و مکانیسم این خاصیت، بررسی ای برای مشاهده ماهیت شیمیایی قهوه برشته شده نسبت به خواص آنتی اکسیدانی آن انجام گرفت که در آن اجزای شیمیایی ای که از دانه های قهوه برشته شده در درجه حرارت بالا گرفته شده است، تجزیه و تعیین کیفیت شدند. این نتایج نشان داد که در قهوه برشته، ترکیباتی به نام فرآورده های واکنشی میلارد (MRPs) هست که مقدار زیادی خواص آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدان ها به سلول ها کمک می کند تا از رادیکال های آزاد و فشار عمل اکسیداسیون که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند، محافظت کند.

۳- کم شدن خطر بیماری نقرس

تحقیقی جدید نشان داده است که مصرف طولانی مدت قهوه با کاهش خطر بیماری نقرس در مردان و ن در ارتباط است. این کاهش خطر قابل توجه در این بررسی، در افرادی که بیش از ۴ فنجان قهوه در روز مصرف می کنند، مشاهده شده است. نقرس که با ورم شدید مفاصل و درد شدید همراه است، از گذشته بیماری شایعی در بین مردان بوده، اما اخیرا در میان ن هم افزایش موارد ابتلا گزارش شده است. بیشتر پژوهش ها در مورد پیشگیری و درمان نقرس روی مردان متمرکز بوده اما در بررسی ای که در سال ۲۰۰۷ انجام گرفت، آشکار شد که مصرف مداوم قهوه به طور قابل توجهی با کاهش شیوع بیماری نقرس در بین مردان ارتباط دارد. با این حال، این پژوهش جدید بیانگر این مسئله است که نی که حتی در روز یک فنجان قهوه می نوشند می توانند خطر ابتلا به نقرس را تا ۲۲درصد کاهش دهند.

۴- کم شدن خطر انسداد شریان های قلب

در صورتی که نوشیدن قهوه عادت روزانه شما شده، ممکن است در طولانی مدت از تاثیرات آن روی سلامت قلب خود شگفت زده شوید. بررسی تازه ای که نتایج آن در نشریه انجمن قلب ایالات متحده منتشر شده نشان داده که شاید مصرف بیش از اندازه چای و مصرف متعادل قهوه به دلیل انسداد رگ های قلب با کاهش میزان مرگ ومیر رابطه مستقیم داشته باشد. در قهوه خورهایی که ۲ تا ۳ فنجان قهوه در روز می نوشند نسبت به کسانی که کمتر از یک فنجان از آن در روز می نوشند، خطر مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی ۲۱ درصد کاهش مییابد.

حتما بخوانید: جلوگیری از ایجاد رسوب در اسپرسوساز


۵- کاهش خطر ابتلا به دیابت:

نوشیدن قهوه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. ولی زمانی پای مزایای سلامت قهوه به میان می آید، زمان نوشیدن آن هم اهمیت زیادی پیدا می کند. طی مطالعه ای در برزیل، حدود ۷۰ هزار زن که دیابت نداشتند مورد بررسی قرار گرفتند، آنهایی که پیش از ظهر بیش از یک فنجان قهوه می نوشیدند، ۳۴ درصد کمتر از کسانی که اصلا قهوه نمی خوردند مبتلا به دیابت نوع ۲ شده بودند. نی که حداقل ۳فنجان قهوه در روز می نوشیدند در مقایسه با نی که هرگز قهوه نمی خوردند، ۲۷ درصد کمتر دچار این بیماری می شدند. با وجود این، وقتی پژوهشگران این اطلاعات را دقیق تر مورد بررسی قرار دادند، دریافتند که زمان بندی ویژه در مصرف قهوه فاکتوری است که رابطه مستقیمی با تاثیر محافظتی آن دارد.


وبلاگ تعمیر لوازم خانگی قهوه ,کاهش ,مصرف ,نقرس ,بررسی ,بیماری ,فنجان قهوه ,بیماری نقرس ,قهوه برشته ,نشان داده ,مورد بررسی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بررسی و تجربه بد من در پوکر سلامتی فارسی Public Management معرفی کالا فروشگاهی