اگر فضای منزل شما کوچک است و به گونه ای تصمیم دارید از قرار دادن وسایل اضافی در منزل خودداری کنید، راه های متعددی وجود دارد. یکی از اقداماتی که به این موضوع کمک می کند، نصب تلویزیون به دیوار است. این اقدام باعث می شود تلویزیون، جای کمتری بگیرد و به حفظ و نگهداری تلویزیون نیز کمک می کند، به خصوص اگر بچه کوچکی در منزل داشته باشید و احتمال آسیب به خودش و هم چنین وسایل، زیاد باشد. در این مقاله آموزش و مراحل نصب تلویزیون به دیوار را به شما ارائه خواهیم کرد. آموزش نصب تلویزیون به دیوار، مراحل نصب تلویزیون به دیوار و آموزش مراحل نصب تلویزیون به دیوار، از جمله سرفصل هایی است که پس از مطالعه این مطلب، فرا خواهید گرفت.

تلویزیون را کجا نصب کنیم؟

اگر مالک منزل هستید، برای اینکه تنها یک بار دیوار را برای نصب تلویزیون، آماده سازی کنید از نظر زیبایی، چگونگی دسترسی و قابل دیدن و دیگر فاکتور های مد نظر تان را در نظر بگیرید. بنا را بر نصب دائمی آن بر روی آن ضلع دیوار بگذارید. البته امکان تغییر هم وجود دارد؛ اما همانطور که می دانید بالاخره نصب بر روی دیوار، بهایی هم دارد. درست مانند هر قابی که نصب می کنید و در نهایت، آثار میخ و سوراخ شدن دیوار باقی می ماند. بر اساس آنچه در آموزش نصب تلویزیون به دیوار حائز اهمیت است، پیشنهاد می شود برای انتخاب مکان تلویزیون، کلیه جوانب را در نظر بگیرید تا پس از مدتی پشیمان نشوید و ظاهر دیوار نیز خراب نشود.

حتما بخوانید: راهنمای نحوه اتصال تلویزیون به اینترنت WIFI

اگر هم مستأجر هستید و تصمیم به انجام این کار دارید، حتماً با صاحب خانه م کنید و به اتفاق نظر و اجماع برسید. اگر به دنبال جای ایده آل می گردید، یکی از استاندارد های مهم و اساسی، قرار گرفتن در فضایی است که به چشم و گردن شما هیچ گونه آسیبی وارد نشود و شما مجبور نباشید سر و گردن خود را مرتب بالا و پایین بیاورید. طبق استاندارد مراحل نصب تلویزیون به دیوار، لازم است فاصله سطح پایین تلویزیون با زمین، بین 50 تا 100 سانتیمتر باشد.

برای نصب تلویزیون از چه پایه ای استفاده کنیم؟

پس از پشت سر گذاشتن مرحله جانمایی تلویزیون، نوبت به نصب آن می رسد که البته نیازمند رعایت نکات دیگری می باشد. نوع و اندازه صحیح پایه، نصب صحیح پایه و جلوگیری از نمود زشتی دیوار با پنهان کردن کابل های اضافی، از جمله مواردی است که در آموزش مراحل نصب تلویزیون به دیوار مورد تأکید بسیار قرار گرفته است. فراموش نکنید توجه به این نکات در مرحله اول، برای اصولی بودن و در مرحله دوم، به منظور راحتی شما می باشد؛ بنابراین تلاش کنید با دقت، حوصله و صبوری کار را پیش ببرید که در نهایت نه تنها مشکلی پیش نیاید بلکه رضایت خاطر شما و دیگر اعضای خانواده نیز فراهم شود. همان طور که اشاره شد یکی از نکته های ضروری، نوع و اندازه صحیح پایه می باشد. نباید پایه دستگاه بیش از حد بزرگ و یا کوچک نباشد.

مراحل نصب تلویزیون به دیوار به شما می گوید که در حال حاضر پایه های دیواری ثابت، پایه های دیواری متحرک بالا و پایین، پایه های دیواری متحرک تمام جهت، پایه های دیواری منحنی، پایه های سقفی ویدئو پروژکتور، پایه سقفی تلویزیون، پایه دیواری مانیتور و .، از جمله پایه های موجود در بازار می باشند که با توجه به نوع نیاز و سلیقه مشتریان، برای نصب بر روی دیوار مورد استفاده قرار می گیرند. در صورت براکت و یا پایه تلویزیون، دیگر نیازی به میز جداگانه ندارید. ضمن اینکه فضای دیگری هم برای قرار گرفتن میز، اشغال نمی کنید و این موضوع به استفاده بهینه از فضای کوچک خانه و یا محل کار، کمک می کند. براکت ها در ابعاد و اندازه های مختلفی هستند که هر کدام، از بازو و مفصل هایی تشکیل شده اند و امکان چرخش تلویزیون را برای شما فراهم می کنند.

هنگام نصب به چه نکاتی توجه کنیم؟

زمانی که تصمیم به نصب پایه و انجام مقدمات کار گرفتید، پیش از هر چیز مطمئن شوید که آیا سیم برق دیگری در امتداد نصب تلویزیون قرار گرفته است یا خیر؟ بر اساس آموزش مراحل نصب تلویزیون به دیوار، در صورتی که این نکته را رعایت نکنید امکان بروز اتصالی وجود دارد و متأسفانه می تواند خطرات جانی و مالی فراوانی به همراه داشته باشد. برای این کار، از فازمتر استفاده کنید و هم چنین دستگاه که کمک می کند محل قرار گیری سیم های درون دیوار را شناسایی کنید و از بروز اتفاقات ناخوشایند بعدی نیز جلوگیری کنید. پس از تعیین مکان مورد نظر و رعایت فاصله استاندارد تا زمین، با مداد علامت گذاری نمایید و پیش از روشن کردن مته و اقدام به سوراخ کردن دیوار، از تراز بودن محل نصب پایه ها اطمینان حاصل نمایید.

مراحل نصب تلویزیون به دیوار به همین جا ختم نمی شود، بلکه پس از نصب پایه ها، باید سفتی و یا محکمی آن را بررسی کنید. چرا که در صورت شل بودن پایه ها و درست پیچ نشدن آن، احتمال افتادن تلویزیون وجود دارد که در این صورت اتفاق بسیار بدی رخ خواهد داد. هم چنین به منظور رعایت مسائل ایمنی، از قرار دادن وسایل دکوری و شکستنی در زیر تلویزیون خودداری کنید. در اینجا باز هم کار به پایان نرسیده است. چرا که وجود کابل ها و سیم های معلق، نمای دیوار را زشت می کند. برای این کار لازم است که کابل ها را بپوشانید. این کار را با کمک کیت های مخصوص می توانید انجام دهید. در پایان، مشاهده خواهید کرد که خبری از نمای نامناسب سیم و کابل ها نخواهد بود.

نتیجه گیری

درست است که متراژ منزل و یا محل کار را نمی توان تغییر داد؛ اما با داشتن استراتژی های مناسب، می توانید بدون ایجاد محدودیت، از کاربرد وسایل ضروری بهره مند شوید. با جانمایی مناسب و پایه و یا براکت ایده آل، می توانید دیوار را به بهترین مکان برای تماشای تلویزیون تبدیل کنید. فراگیری آموزش و نصب مراحل تلویزیون به دیوار به شما کمک می کند که از پرداخت هزینه های جانبی خودداری کنید و از داشتن فضای دنج، بیش از پیش لذت ببرید. فراموش نکنید در تمام این مراحل، از یک شخص متخصص و با تجربه کمک بگیرید تا دچار مشکل نشوید و از بروز اتفافات ناگوار جلوگیری گردد.

 

 


وبلاگ تعمیر لوازم خانگی تلویزیون ,دیوار ,پایه ,مراحل ,آموزش ,تلویزیون، ,وجود دارد ,آموزش مراحل ,قرار گرفته ,فراموش نکنید ,دیواری متحرک منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تعمیرات یخچال مشهد | تعمیر یخچال در محل پایگاه تخصصی نماز سایت رسمی روستای جهیزدان کتابروید آویشو سایتی برای همه من ودوستم لایسنس نود 32 یوزرنیم و پسورد نود 32 جدیدترین آپدیت روزانه نود32 دانلود یوزرنیم پسورد رایگان امروز جدید nod32 username password license update